screenshot 07 03 2024 16 42 24

Jake Paul gaat tegen Mike Tyson boksen! Datum en locatie bekend! (Beelden)

Sportmrt 07 , 15:35
De vriend van Jutta Leerdam Jake Paul heeft een nieuwe tegenstander: legende Mike Tyson. De mannen gaan het gevecht aan in een bokswedstrijd.

Jake Paul vs Mike Tyson

Het gaat gebeuren op 20 juli in het AT&T Stadium in Texas en het hele evenement wordt live uitgezonden op Netflix. De twee heren reageren uitgebreid. Hieronder de reacties en beelden:
Jake Paul meldt: "Het is gek om te denken dat ik in mijn tweede profgevecht viraal ging omdat ik Nate Robinson uitschakelde op de undercard van Mike Tyson. Nu, minder dan vier jaar later, ga ik zelf de strijd aan met Tyson om te zien of ik het in me heb om een van de beruchtste boksers en grootste iconen in het boksen te verslaan. Binnen slechts twee en een half jaar na de oprichting van MVP hebben we staan op het punt het grootste gevecht in de geschiedenis te produceren, een gevecht in het grootste NFL-stadion in de VS, live uitgezonden op het grootste streamingplatform ter wereld – een bewijs van alles wat we in zo’n korte tijd hebben bereikt. Of je nu Netflix bekijkt of persoonlijk aan het showen bent, of je nu team Paul of team Tyson bent, een levenslange boksfan bent of je eerste gevecht bekijkt, je wilt dit evenement niet missen. Ik kan niet blijer zijn om dit geweldige gevecht op zaterdag 20 juli beschikbaar te maken voor alle Netflix-abonnees, samen met de hardste slagman aller tijden, Mike Tyson. Mijn zinnen zijn erop gericht wereldkampioen te worden, en nu heb ik een kans om mezelf te bewijzen tegen de grootste zwaargewichtkampioen ooit, de slechtste man ter wereld en de gevaarlijkste bokser aller tijden. Dit wordt de strijd van je leven."
Mike Tyson reageert met: "I’m very much looking forward to stepping into the ring with Jake Paul at the AT&T Stadium in Arlington, Texas. He’s grown significantly as a boxer over the years, so it will be a lot of fun to see what the will and ambition of a ‘kid’ can do with the experience and aptitude of a GOAT. It’s a full circle moment that will be beyond thrilling to watch; as I started him off on his boxing journey on the undercard of my fight with Roy Jones and now I plan to finish him.”

Bekijk hier de beelden

en us buster teaser 4x5 rgb pre
Via YT, IG, Netflix