Altijd al de wens gehad om een dikke Rolex aan te schaffen, maar groeit er bij jouw helaas ook geen geld op je rug? Daar heeft Eleven James de oplossing op! Je kunt nu een abonnement afsluiten waarbij je iedere 3 maanden een nieuwe Rolex opgestuurd krijgt. Je moet het ‘oude’ model dan natuurlijk wel weer terugsturen.

Abonnement

Bij Eleven James kun je kiezen uit verschillende abonnementsstructuren. Je kunt er voor kiezen zelf elke 3 maanden een nieuw model uit te zoeken. Maar het is goedkoper, en spannender, om dit door Eleven James te laten doen. Je kiest wat voor soort horloge bij je past en op basis daarvan krijg je de modellen toegestuurd. Daarnaast maak je natuurlijk ook de keuze hoeveel jij wilt gaan betalen. Je kunt kiezen voor abonnementen tussen de $150 – $500 per maand. Mocht je voor de goedkoopste optie gaan, dan kun je toch al met een mooie Rolex om je pols lopen. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan voor de Rolex Explorer II. In de winkel €7450, voor jou voor 3 maanden €375. Op die manier kun je toch je huur nog gewoon betalen en een super mooi klokje om je pols hebben.

Toch een duurdere smaak? Als je gaat voor het duurste abonnement heb je kans dat je de Audemars Piguet Royal Oak Offshore uit je pakketje trekt. Dit horloge kost normaal gesproken €19500. Voor €1500 is hij dus 3 maanden van jou.

CEO Oliver Reza wil het met zijn bedrijf mogelijk maken dat iedereen van deze pareltjes kan genieten. Ook wil hij binnenkort een soortgelijke service op de markt brengen. Hij gaat dan juwelen en kunst verhuren. Dit kun je van de pakketjes verwachten: