Er zijn de afgelopen jaar veel roddels de wereld in geholpen sinds acteur koppel Brad Pitt en Angelina Jolie scheidde. Iedereen had het idee dat ze wel wisten waar het aan lag, maar Angelina Jolie zelf heeft geduldig gewacht op haar moment om de waarheid achter de scheiding naar buiten te brengen.

Problemen

Tijdens een podcast van The New York Reporter vertelt Jolie iets meer over hun gezamenlijke problemen, wat fout ging in hun relatie en hoe ze geprobeerd hebben om het op te lossen. “Binnen die 10 jaar verloor ik mijn moeder, had ik borstamputaties (borstkanker tegenhouden red.), was ik bang voor eierstokkanker en had ik ook daar behandelingen voor en verder speelt er natuurlijk nog het dagelijkse leven.” verklaart Angelina.

Schietgebedje

Daarmee insinueert Jolie eigenlijk dat het leven zelf ervoor zorgde dat ze niet meer met elkaar wilde zijn, in tegenstelling tot de beweringen dat ze elkaar niet meer konden uitstaan. By The Sea was het laatste project in 2015 waar Brangelina gezamenlijk aan werkten. Jolie geeft toe dat dat een beetje hun schietgebedje was om hun relatie te redden, maar het mocht niet baten.

Mr.& Mrs. Smith

“We kwamen elkaar op werk tegen en we werkten ook goed samen” refererend naar hun eerste ontmoeting op de set van Mr.& Mrs. Smith. “Dus ik wilde ook dat we samen aan serieuze projecten werkten, zodat we goed met elkaar zouden communiceren. Op sommige manieren was dat ook zo, maar juist daardoor leerden we ook andere dingen. We voelden een last op onze schouders en dat kwam niet door de film.” Jolie vervolgt: “Kunst kan genezend werken in bepaalde situaties of juist compleet tegenwerken. Ik weet niet wat het was. Ik ben blij dat we deze film samen hebben gedaan (By The Sea red.), want we hebben samen nieuwe dingen ontdekt. Wat het ook was, het heeft niet onze relatie gered, maar het heeft ons wel over bepaalde dingen laten praten waar wij zeker aan toe waren”