Meer nieuws over de toestand van reality ster Barbie aka Samantha de Jong die vanochtend met gierende sirenes naar het ziekenhuis werd gebracht. Volgens radiostation Den Haag FM heeft een bron bevestigd dat zij een zelfmoord poging heeft gedaan!

Wat er precies is voorgevallen, is vooralsnog echter onduidelijk, zo meldt de bron aan Den Haag FM. De politie bevestigt dat Barbie thuis is aangetroffen met ernstige verwondingen en met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie is verder nog bezig met het incident en kan zelfmoordpoging niet ontkennen noch bevestigen.

Eerder deze week was er beter nieuws voor Samantha te vertellen: ze heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen, Jordi van Ossel. Een aantal weken daarvoor liet Samantha weten niet lekker in haar vel te zitten. Ze liet weten boos te zijn op RTL en voelde zich door de zender misbruikt. “Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’, dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een vrolijke Barbie wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen.”

LEES OOK: BARBIE VERWIJDERT SOCIAL MEDIA ACCOUNTS EN TREKT ZICH TERUG

Hieronder Barbie die recent onder het mes ging en dat filmde: