De hele wereld lijkt het er momenteel over te hebben: de gelekte geheime documenten met belastende informatie over de nieuwe president van de VS Donald Trump.

De informatie zou afkomstig zijn van een voormalig agent van de Britse geheime spionagedienst MI-6, die jarenlang in Ruslang gestationeerd heeft gezeten. Hij zou de documenten hebben overhandigd zijn aan de FBI. Hoewel veel media nog niet helemaal zeker zijn van de betrouwbaarheid van de informatie, lijken ze het eens dat er in ieder geval wel wat waarheid in zit.

In de documenten staan een aantal opmerkelijke onthullingen over Trump. Zo zou hij in 2013 in het Ritz Carlton Hotel in Moskou prostitues naar zijn kamer hebben laten komen en op de grond laten plassen, omdat Obama in dezelfde kamer had verbleven. Dit zou opgenomen zijn door camera’s die de Russische geheime dienst FSB in de kamer had opgehangen.

Verder zou Trump al vijf jaar lang worden ondersteund door het Kremlin en Poetin,bijvoorbeeld  door hem belastende informatie te geven over Hillary Clinton.

Het hele gelekte document vindt je hier