Dit wordt ongetwijfeld een van de dikste shopping concepten van Nederland! Binnenkort wordt namelijk warenhuis HUDSON’S BAY geopend in maar liefst 10 steden in Nederland tegelijkertijd.

Je vindt er de mooiste fashion merken, beauty en tofste collecties voor je huis, maar dan op de HUDSON’S BAY manier. Elke afdeling heeft een speciale experience, altijd met een persoonlijke touch om bezoekers te verrassen. Hierbij vormen de medewerkers letterlijk het hart van het warenhuis van de toekomst.

Het hart van het warenhuis van de toekomst? Ja HUDSON’S BAY zoekt namelijk 1.800 nieuwe creatieve mensen in merchandising, sales en visual, om deze start-up verfrissend en helemaal van nu te maken. Jouw lef, nieuwsgierigheid en ideeën zijn nodig om de 10 vestigingen een succes te maken. Jij weet wat er gaande is en bepaalt mede de vibe in HUDSON’S BAY. Geen saaie bedoening dus!

Je zal misschien denken ok cool vernieuwend, ik wil meer weten… solliciteren gaat ook op de nieuwe manier. Geen vervelende sollicitatiebrieven of mailtjes sturen. Maar jezelf easy opgeven. Spreekt jou dit aan? Aanmelden is simpel en doe je hier: www.hudsonsbay.nl. Join the Heartbeat!