Breaking News over de SFB zaak! De moeder van het meisje in de beruchte SFB seksvideo waarvoor Frenna, KM en Priceless vastzitten in Suriname heeft de aangifte ingetrokken!

Zo meldt de NOS vannacht nadat hun verslaggever heeft kunnen inzien in een verklaring van 1 januari 2017. De moeder is geschrokken en aangedaan door de ophef en de hernieuwde aandacht voor de zaak, zo melden ingewijden.

MEISJE REAGEERT
Haar dochter heeft zelf ook laten weten niet blij te zijn met de arrestatie en de publiciteit, sterker nog, zij meent dat er geen sprake is geweest van pedofilie, dwang, geweld of seksueel misbruik! Zo reageert zij in een audio boodschap die zij plaatste:
“We zijn in onze pubertijd, toch? Ik hoop dat alles stopgezet wordt, want dit kan een heel andere kant op gaan. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon zijn leven door kan leiden. Klaar, punt uit.”

Zij heeft haar kennissen opgeroepen om te stoppen met het verspreiden van “bullshit”, en reageert op dat ze ‘hoer‘ wordt genoemd: “En ook al zou ik dat wel zijn: wat dan nog?

SFB NU SNEL VRIJ?
Betekend het intrekken van de aangifte nu dat de 3 SFB mannen vrij zijn of eerder vrij komen? Daar wil de advocaat van de heren niet verder op ingaan. Hij denkt nu wel dat hij meer kans heeft om de detentie aan te vechten.