Het is weer tijd voor New York Fashion Week, wat betekent dat alle fashion fanaten zich verzamelen in New York om de nieuwste collecties voor het volgende jaar te bekijken. De lat ligt elk jaar hoger om een goeie show neer te zetten. Het is niet langer genoeg om een paar mooie modellen in je kleding te laten zien.

De fashionwereld wordt ook steeds meer gemengd met streetstyle, iets dat Rihanna heel goed begrijpt. De collectie bestaat uit stoere kledingstukken. Denk aan ritsen, riempjes, hoodies en oversized jassen. Rihanna speelt hiermee goed in op de stijgende motortrend in de fashionwereld. Dit benadrukte de zangeres extra door echte motorcrossers stunts te laten doen bij de show.

Alsof de front row nog niet indrukwekkend genoeg was (denk aan A$AP Ferg, Jhené Aiko en Big Sean, Ty Dolla $ign, om zo maar even wat op te noemen), stal Rihanna de show alsof het één van haar concerten was. De show begon met een squad van motorcrossers die stunts deden over gigantische bergen roze zand. Aan het einde van de show reed de zangeres achterop bij één van de motorcrossers, als een ware rockster met haar handen in de lucht en haar tong uitgestoken.

Bekijk een fragment van de spectaculaire show hieronder: