De enige echte Rotjoch van 101Barz heeft een opvallend en interessant plan genoemd waar hij wel wat in ziet. Hij overweegt namelijk, na de hype rondom de fight tussen Chris Brown en Soulja Boy en 21 Savage tegen 22 Savage, om een soort Celebrity Boxing promotie in Nederland te beginnen!

Hij schrijft verder dat het wat hem betreft heel breed kan gaan, namelijk niet alleen rappers tegen rappers, maar ook BN’ers vs BN’ers en BN’ers tegen rappers enzovoort.. Eigenlijk een podium voor iedereen die bekend is om hun beef uit te vechten. Check zijn tweet hieronder met een reactie van Tim Beumers die een aantal mooie gevechten voorstelt:

croppercapture610

TIM BEUMERS STEUNT HET EN HEEFT VOORSTEL
Tim Beumers van VSOP en Funx had gelijk een mooi voorstel en zegt in zijn column dat hij MigiBoss vs Albert Verlinde wil zien! Hij zegt o.a.:

croppercapture611

“Mula B vs Frenna, wanneer? Ronnie Flex vs Gordon? U-niq vs Lil Kleine? Kom op man! Migiboss vs maakt niet uit wie, gooi er 5 in de ring, leggo. Ik haat al die celeb shit, maar een real life celebrity deathmatch is het mooiste wat ik ooit op TV zal kunnen zien. Please, laten we dit steunen, waar is John de Mol als je hem nodig hebt, wanneer gaan we hier in Nederland ook mee beginnen? Hoezo beef? Glove up, in de ring, nu!” Beluister zijn hele column hieronder:

Bron en Beeld: Twitter, Instagram