Gisteren werd bekend dat Frenna en Pricelsess niet eerder vrij mogen komen, terwijl hun advocaat dat wel had aangevraagd, aangezien volgens hem er niet voldoende bewijs is dat de 2 betrokken zijn bij de seks met het 15-jarige meisje.

De rechter heeft vandaag bekend gemaakt waarom de 2 dus wél vast blijven en dat er volgens hem weldegelijk bewijs is. Dat de rappers hun betrokkenheid ontkennen, bleek voor de rechter-commissaris namelijk van geen waarde, zo meldt De Ware Tijd.

De ontkenning van Frenna en Priceless is blijkbaar niet de enige verklaring tegenover de verklaring van het slachtoffer. Naast de meerdere verklaringen waarin het meisje heeft aangegeven dat de twee erbij waren, hebben namelijk ook andere getuigen verklaringen afgelegd die de ontkenning van de 2 rappers zouden tegenspreken.

BEWIJS BETROKKENHEID IN DE VIDEO
Verder is er volgens de rechter bewijs dat de onderlichamen van de rappers in het seksfilmpje gelijkenissen vertonen met die van de verdachten, maar ook hun stemmen en hun accent die te horen zijn in de video zijn een afdoend aanknopingspunt volgens de rechter.

Hij benadrukt verder dat de intrekking van de aangifte door de moeder van het minderjarige slachtoffer geen invloed heeft op de zaak, en is het daarmee dus eens met de Minister van Justitie. De strafbare feiten in deze zaak zijn zoals eerder aangegeven ambtshalve vervolgbaar.