Collega onthult met welke 10 BN’ers Katja Schuurman naar bed ging!

Katja Schuurman Willibrord Frequin

De geruchten dat Katja Schuurman niet vies zou zijn van flink wat actie tussen de lakens zijn niet nieuw, maar haar tv-collega Willibrord Frequin onthult in Nieuwe Revu een lijst van maar liefst 10 bekende Nederlanders met wie de presentatrice het bed zou hebben gedeeld.

Frequin is met Katja op reis voor het RTL4- programma Beter Laat Dan Nooit. ”Katja vind ik een geweldige verschijning,” vertelt Willibrord. ”Automatisch trekken alle mannenogen naar haar toe als ze voorbij schrijdt. Vorig jaar werd Beter Laat Dan Nooit gepresenteerd door Olcay Gulsen, ook een lekker ding eerste klas. Zij heeft het excellent goed gedaan, maar ik zie in Katja een vervangster van hetzelfde kaliber. En dan doel ik niet alleen op de cupmaat.”

”Maar jullie weten vast wel dat ze een heel voetbalteam aan bekende mannen heeft versleten,” vervolgt hij, om vervolgens daadwerkelijk te vertellen om wie het zou gaan:

  1. Ray Slijngaard
  2. Ferenc Lorch
  3. Fedja van Huêt
  4. Egbert-Jan Weeber
  5. Johnny de Mol
  6. Thom Hoffman
  7. Winston Gerschtanowitz
  8. Willem Endstra
  9. Teun Kuilboer
  10. Thijs Römer

”Nee, ik sta niet in haar rijtje,” gaat Frequin verder. ”Ik ben gelukkig met mijn Gesina. Maar Katja ziet er nog steeds onvoorstelbaar mooi uit. We genieten van haar aan de andere kant van de oceaan, ik wel in elk geval.”

Met deze 10 mannen deelde Katja Schuurman het bed: