18+ actrice Dakota Skye dood gevonden na pikante foto bij muurschildering George Floyd!

Afgelopen woensdag is 18+ actrice, Dakota Skye, dood aangetroffen in haar wooncamper in Los Angeles, Californië. De actrice werd weken eerder lastiggevallen op sociale media, nadat ze een pikante foto zonder shirt plaatste naast een muurschildering van George Floyd.

George Floyd

Dakota Skye was een gewaardeerde actrice in haar werkveld en speelde in maar liefst 300 18+ films. Na het posten van de pikante foto, gaf de 27-jarige actrice aan op die manier een eerbetoon te willen geven aan George Floyd. De volgers van Skye vonden de foto respectloos, maar Skye bleef bij haar standpunt.

Dakota Skye dood

Skye’s moeder stierf twee jaar eerder “veroorzaakt door Verslaving & Alcoholisme. Lauren was een product van een zeer disfunctioneel gezin met drugs, alcohol, fysiek, emotioneel, verbaal en seksueel misbruik”, onthulde Skye’s familie.

Doodsoorzaak

Waaraan Dakota Skye is gestorven wordt nog onderzocht. De Tante van Skye postte echter op Facebook: “Dit is echt een tragedie. Als je aan een verslaving lijdt, smeek ik je om hulp!” Hieruit zou opgemaakt kunnen worden dat Skye wellicht aan haar verslaving is gestorven, maar dat zal nog bekend gemaakt moeten worden door de Amerikaanse politie.

Reacties

Na het tragische nieuws reageerden verschillende fans, vrienden en supporters op sociale-mediawebsites. Zo werd er getwitterd: “Erg triest nieuws over Dakota Skye. Iedereen die haar volgde, weet dat ze een moeilijk leven heeft geleid en dagelijks met veel problemen te maken heeft gehad. RIP Dakota. Je hebt zeker je sporen achtergelaten tijdens je korte tijd hier.”

Een andere fan schreef: “RIP Dakota Skye! 27 is veel te jong. Het is triest alle volwassen artiesten die te vroeg gaan.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Youtube