6ix9ine deelt zijn adres aan haters! ”Je weet me te vinden”

6ix9ine doet zijn naam geen eer aan als hij geen spraakmakende acties uitvoert. Er is geen enkele andere rapper waarbij we zo vaak ‘wtf’ denken, als bij de kleurrijke 6ix9ine. Vannacht kwam de rapper weer in het nieuws omdat hij zijn tijdelijke adres openbaar deelde. Dit, terwijl de rapper natuurlijk onvindbaar moet zijn voor de gangleden die hij verraden heeft, waardoor hij nu op vrije voeten rondloopt.

6ix9ine deelt zijn adres

In een post op Instagram deelde 6ix9ine een video van zijn nieuwe Lamborghini. De rapper is te zien in een blauwe outfit, gepaard met roze Crocs. In de video kondigt Tekashi zijn aankomende show aan in het Marine Stadium in Miami. Hierbij zou een publiek van 15.000 mensen aanwezig kunnen zijn. Hoe verantwoordelijk dat is ten tijden van een pandemie, laat de rapper even in het midden.

”Je weet me te vinden”

Naast de aankondiging van zijn nieuwe show, deelt 6ix9ine ook een bericht voor iedereen die op zoek naar hem is. Zo zegt de rapper: Deze zaterdag ben ik in Miami, Marine Stadium. 15.000 mensen. Geen f*cking excuses meer. Je bent toch op zoek naar me? Je weet me te vinden, n****’. Laten we hopen dat het allemaal goed gaat.

Bekijk de video van 6ix9ine hieronder!

Bron, beeld: Instagram via 6ix9ine