Love is in the air, 365 dagen hoor je elkaar lief te hebben, Echter zijn er wel een paar koppels die dit alleen op Valentijnsdag doen. Op social media staat het vol met koppels die pas een half jaar een relatie hebben, maar wel zeggen dat ze voor elkaar gemaakt zijn en voor altijd bij elkaar blijven. Hieronder nog meer redenen om de commerciële dag van de liefde te haten.

1. Eigenlijk heb je er helemaal geen geld voor.

De feestdagen zijn net geweest en je familie en vriend(in) hebben je al genoeg geld. Als je nu naar je rekeningnummer kijkt kan je eigenlijk alleen maar huilen and not out of love

2. Je hebt eigenlijk niemand om het mee te vieren.

 Ja op je moeder en vader na (helemaal niets mis mee overigens), een wederhelft heb je helaas alleen niet. Je hebt nog wel even de tijd, dus je kan misschien nog de liefde van je leven vinden op een van die datingsapps.

3. Je hebt helemaal geen zin om je sexy aan te kleden voor de date.

Kom op, hoeveel graden is het buiten? Het is ijskoud, het laatste waar je zin in hebt is je mooi maken voor elkaar. Je wilt gewoon samen in bed liggen met je lelijke pyjama aan en samen zweten. Ook wel een beetje romantisch toch?

4.  Overal zit het vol met koppels.

Het maakt eigenlijk helemaal niet uit waar je heen gaan, een bioscoop, een restaurant en zelfs een supermarkt. Laten we ook even niet vergeten dat ze allemaal super klef doen, ze vergeten dat ze de andere 364 dagen ruzie maken.

5. Er is concurrentie, zelfs op de grote dag van de liefde.

Je hebt voor je gevoel alles uit de kast gehaald voor je vriend(in), vervolgens kijkt je wederhelft op social media en hebben ze wel wat te zeiken op de manier waarop je het gedaan hebt. What’s the point?

6. Mannen willen het vaak niet eens vieren

Je hecht er als vrouw heel veel waarde aan, dropt de maanden ervoor verschillende hints. Komt je vent opeens met ‘ja, wat wil je doen dan het is toch onzin’. Great, je hebt er al helemaal geen zin meer in, alle romance is er officieel vanaf.

7. Als je single bent vraagt iedereen je of je al een date hebt.

IEDEREEN vraagt je ‘wat ga je doen met valentijsdag doen?’ Terwijl jij gewoon van plan bent precies niets te doen en gewoon te chillen en in bed te liggen.

Hieronder een filmpje met nog 10 redenen: