Action heeft nu een spotgoedkoop bubbelbad!

Een dagje ontspannen kan er bij iedereen wel bij vooral na een lange werk of studie dag. Hiervoor hoef je dus niet meer naar een spa of wellness maar kan je dit lekker thuis doen. Action heeft de juiste oplossing voor je gevonden.

Bubbelbad Action

Action zorgt ervoor dat we even met de voeten omhoog kunnen zitten na een lange werk of studiedag. Zij verkopen nu namelijk een toffe opblaasbaar bubbelbad voor €299,-. Nog wel een redelijke prijs voor een bubbelbad in je achtertuin. Wat krijg je voor deze prijs?

Het bubbelbad is makkelijk op te blazen binnen 5 minuten met een pomp die je krijgt meegeleverd. Ook kan je met de schakelaar de temperatuur van het water bepalen, die tot maar liefst 40 graden gaat en heeft het 110 jet stralen. Dat wordt dus extra genieten met de bubbels. Wil je het bad toch nog delen met vrienden of familie. Dan kan dit want er kunnen 2 à 3 personen in het bad.

Je kan nu bij de Action een opblaasbaar bubbelbad bestellen voor een bodemprijs

Tools

Het bubbelbad heeft een energiebesparende functie dus hoef je je niet elke maand zorgen te maken dat je een torenhoge rekening krijgt. Verder krijg je ook een aantal tools geleverd zoals chloordosering om het chloorgehalte op peil te houden. Ook krijg je ook een afdekzijl bij voor als je het bad in de koude winterdagen in je tuin wilt laten en je geen zorgen hoe te maken dat die vies wordt. Je hoef je geen zorgen te maken dat je bubbelbad in de kou komt te staan. Het bad heeft een automatisch verwarming.

Kortom het geeft je alle ontspanning die je nodig hebt maar dan in je eigen achtertuin.

Bekijk het bubbelbad en hoe je kan bestellen hieronder:

schakelaar

Bestellen kan HIER

Bron: Man-man action