Wanneer je in Dubai op vakantie gaat, kun je het kwa uitgaven zo gek maken als je wilt. In de hypermoderne hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten wordt het ene hotel na het andere uit de grond gestampt, waarbij er vaak een nieuwe betekenis aan het woord luxe wordt gegeven. Dit betekent echter niet dat de stad voor de mensen met een klein budget geen bezoekje waard is.

Dit zijn de een van de duurste én van de goedkoopste Airbnb-appartementen die er in Dubai te vinden zijn. Hierbij zijn we uitgegaan van een groep van vier vrienden.

Het goedkoopste Airbnb-appartement: €7,50 pp/pn

Als je denkt dat de goedkoopte kamer betekent dat je ergens in een achterstandswijk weggestopt in een vochtige kelder terecht komt, dan valt dit alles mee. In dit nette hostel huur je voor 7,50 euro per persoon/per nacht een prima kamer met twee comfortabele stapelbedden. Het complex ligt op 1,5 kilometer van het strand en beschikt over zijn eigen fitnessruimte en zwembad.

Bekijk het appartement hier op de site.

Airbnb-appartementen in Dubai

Airbnb-appartementen in Dubai

 

Het duurste Airbnb -appartement: € 5.595 pp/pn

Het duurste appartement in Dubai dat op Airbnb te huren is, heeft de toepasselijke titel ‘Only for those who can afford it’, en zo is het maar net. Vanuit het ultra-luxe appartement kijk je vanaf een hoogte die ‘hoger is dan de Eiffel-toren’ uit over heel Dubai. De penthouse beschikt natuurlijk over diverse binnen- en buitenruimtes met zwembaden, jacuzzi’s, sauna’s, een bioscoop en de grootste Swarovski-diamanten muur ter wereld.

Airbnb-appartementen in Dubai

Airbnb-appartementen in Dubai

Bekijk het appartement op de site.

Check hier een korte docu over het leven en bezittingen van de miljardairs van Dubai: