Wij waren bij de Nederlandse première van de nieuwe film Patser met o.a. Ali B, Hef en Adje in Amsterdam. Soraya sprak o.a. Famkelouise, Ali B, Keizer, Hef, Adje, VonnekeBonneke, Laura Ponticorvo en meer over wat hun duurste aankoop was.

Bekijk hieronder hoe dat er aan toe ging:

Snicker van 10 euro

Remy Bonjasky dacht gelijk verder na over de vraag en zegt: ‘’Ik heb heel veel dure dingen gekocht, maar waar heb je heel veel geld aan uitgegeven moet je je eigenlijk afvragen’’. Waarbij hij vertelt dat hij van een vriend een Snicker gekocht had voor 10 euro.

Ali B: ‘’ Dit zou je misschien niet verwachten, ik heb een massagestoel van 12.000 euro ‘’.

Ali B kocht massagestoel van 12.000 euro en vertelt: ‘’Hij heeft verschillende sensoren, als je erop gaat zitten gaat hij je volledig scannen. De massagestoel weet waar jij last heeft en stelt een eigen programma voor je op. ‘’ Ook maakt hij de patserige opmerking: ‘’ Je weet toch is meer voor visite om te laten zien van kijk daar.’’

Geen Bentley voor Famke

We stelde Famke Louise dezelfde vraag en ze zegt : ‘’ het duurste wat ik denk ik heb gekocht is mijn auto, hij is niet zo mooi maar wel het duurste. Geen Bentley maar misschien komt dat in de toekomst wel. ‘’ Later in haar vlog heeft ze bekend gemaakt dat nog voor ze haar rijbewijs had, haar auto in de prak is gereden door een vriend.

Patser de Film

De film Patser waar o.a. Ali B, Hef en Adje een rol in hebben gaat over 4 vrienden uit Antwerpen die het criminele pad opzoeken voor snel geld en respect. Maar wanneer een cokedeal misloopt breekt een grote oorlog uit tussen Amsterdam, Antwerpen en Marokko. De film is geregiseerd door het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, die vaker werken met onervaren acteurs. Ook in deze film zijn drie van de vier hoofdpersonen onbekende acteurs die van de straat zijn gecast.

Patser de film is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.