Skip to main content

Alistair Overeem is bekend van zijn successen maar ook zijn fysiek. Daar is echter wat verbazing over ontstaan. Hij is namelijk opgedoken in Japan waar hij foto’s met fans maakte die verschenen op Instagram. Fans en volgers reageren verbaasd van hoe hij eruitziet.

Schorsing

De MMA en kickboks ster kreeg een schorsing nadat hij doping had gebruikt tijdens een wedstrijd tegen Badr Hari. Eigenlijk had hij gewonnen van Badr, maar nadat bekend werd dat hij doping gebruikte veranderde de uitslag in no contest.

Eerder schreven we hierover: Overeem werd betrapt op doping en mag maar liefst 12 maanden lang niet vechten voor Glory. Na deze dopingovertreding is hij tevens ook uit de zwaargewicht-ranking verwijderd. Zijn winst op Badr Hari afgelopen jaar in Arnhem is teruggedraaid, het is veranderd in een no contest.

Alistair Overeem

Op basis van hoe Alistair Overeem er toen uitzag, dachten mensen dat hij steroiden gebruikte. Hij ontkent zelf dat hij dat deed. Nu lijkt hij op de foto’s een stuk kleiner en minder gespierd. Daarom denken mensen dat hij is gestopt met doping gebruiken en daarom een stuk “kleiner” is geworden.

De foto’s werden gepost door een baas van RIZIN, een Japanse vechtclub. Mensen zijn nieuwsgierig waarom Alisair Overeem in Japan en bij RIZIN was.

Bekijk hier de beelden en reacties

Alistair Overeem
Alistair Overeem

Bron: YouTube