Skip to main content

De geruchten rondom Andre Hazes jr. en Monique groeien alleen maar door. Er wordt gespeculeerd dat er iets groots zal gebeuren tijdens hun tripje naar Amerika.

Andre en Monique

Monique heeft zelf vrijgegeven dat zij Andre in Amerika zal uitzoeken of ze verdergaan als gezin. Dat zorgde voor meer speculaties, omdat velen denken dat ze zullen terugkeren als een getrouwd stel. Het gezin zou samen met de geluidsman van Andre zijn aangekomen in Florida.

Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. “Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

In Amerika

Het zou een langgekoesterde droom zijn geweest van Andre en Monique om in in het buitenland te trouwen. Zij hadden in 2020 in bekendgemaakt te gaan trouwen en hadden toen al de ideale bruiloft in gedachten.

We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken”, zei André in De 538 Ochtendshow. Echter hadden zij toen nog niet vrijgegeven in welk land ze zouden trouwen. “We hopen lekker ver te gaan”, onthulde hij. De meest logische keuze zou Florida zijn, een van de favoriete bestemmingen van zijn vader.

Beelden en meer info:

Bekijk hieronder de video over de twee:

Bron: DenD, youtube

Leave a Reply