Yvonne: “André Hazes breekt elk contact met Sarah na haar psycho-acties”

Het is inmiddels een aantal weken geleden sinds André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar zijn. Volgens Yvonne Coldewijer zou de reden hiervan zijn dat André achter een aantal geheimen van Sarah is gekomen, zoals dat Sarah expres een auto-ongeluk zou hebben veroorzaakt.

Details break-up

Yvonne Coldeweijer heeft in een nieuwe video details over hoe de break-up tussen André en Sarah bekend gemaakt. Wat is er precies gebeurd? “De pleuris breekt uit. Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid.”

Yvonne vertelt verder “Dan gebeurt er iets ontzettend ergs en ik heb besloten dat ik dit deel achterwege ga laten. Wellicht kun je in de psychische toestand van Sarasoel zelf het een en ander invullen, maar ook Yv kent ergens een grens als in: als ik hier de grens niet trek, you know…”, vertelt de roddelkoningin. “Ik ben niet zo moeilijk en ik heb niet zo snel een blad voor de mond, maar dit kan ik niet maken om het te vertellen. We gaan het dus overslaan.”

Breekt alle banden

Voor André genoeg om elk contact met haar te verbreken. “Wat André Hazes die bewuste avond heeft gezien is eigenlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan. Dat vind ik wel heel erg sneu.”

Yvonne voelt vooral veel medelijden voor Sarah “Snap je wat ik bedoel? Het is eigenlijk gewoon zielig dit, het wordt gewoon sneu, maar wellicht wel terecht. Hij kan haar niet meer luchten of zien. Hij heeft haar na die bewuste avond ook nooit meer gesproken of gezien.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube – Life of Yvonne, Mediacourant