André Hazes cancelt ‘Holland zingt Hazes’ en verschillende grote concerten! Gaat goed mis met hem!

André Hazes cancelt ‘Holland zingt Hazes’ en verschillende grote concerten! Gaat goed mis met hem!

Afgelopen maandag werd bekend dat André Hazes geen onderdeel zal maken van ‘Holland zingt Hazes’-concerten. Ook heeft de zanger andere concerten in Nederland en België afgelast. Volgens Evert Santegoed is er wat goed mis met André.

André Hazes cancelt concerten

In Shownieuws geven meerdere mensen aan tafel aan dat zij zich zorgen maken om André. “Het blijkt toch allemaal wel veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht”. De agenda zou zij een drie maanden leeg zijn en zegt verder niemand iets over wat er werkelijk met hem aan de hand is.

Burn-out

Vorige maand werd officieel bekend dat André het even rustig aan zou doen vanwege een burn-out. Verder was het onduidelijk of hij nou wel of niet aanwezig zal zijn bij de ‘Holland zingt Hazes’ concerten.

Zijn manager geeft commentaar op de afwezigheid van de zanger. “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Bekijk de video hieronder

Bron: Shownieuws, Youtube