André Hazes en Sarah ontkennen breuk! Bizar bericht over André in ziekenhuis gaat rond

Een update over het nieuws dat André en Sarah uit elkaar zouden zijn. In het programma Roddelloog onthulde FawryNotSawry dit nieuws maar dat wordt nu ontkend.

André en Sarah ontkennen breuk

“Wij kunnen het echt bevestigen, we hebben het uit eerste hand gehoord. Het is over”, vertelt Fawry zijn collega René Watzema in de Roddelloog. Fawry zou het nieuws verschaft hebben van niemand minder dan: Rachel Hazes. “Geloof me op mijn woord, dit is verteld door Rachel Hazes zelf. (…) Sarah kon de levensstijl van André en zijn band niet meer aan. Dat kan de reden zijn van de breuk.”

Het management van André Hazes laat echter aan Shownieuws weten dat niets minder waar is. Ook probeerde Shownieuws contact op te zoeken met het management van Rachel Hazes, die gaf alleen reactie op de online geruchten.

‘Vecht voor zijn leven’ tweet

De afgelopen weken gaan de bizarste en heftigste geruchten rond over de verdwijning van André. Een Twitteraar laat weten wel te weten wat de reden hiervan is. “Zwaar weekend gehad met de chemo. Die gast naast mijn kamer ook. Blijkt het om #andrehazes te gaan. Veel paniek op de gang. Rachel en consorten. Hij Vecht voor zijn leven. Heeft waarschijnlijk te veel verkeerde stuf gehad.” Of het daadwerkelijk gaat om André Hazes is niet duidelijk.

Bekijk alle beelden en reacties hieronder:

Bronnen: Shownieuws, SGXL, YouTube – Roddelloog en Instagram – @andrehazes