André Hazes kritisch aangepakt door Humberto “Ik ben ook maar 27”

André Hazes was op bezoek bij de nieuwe dagelijkse show van Humberto Tan. Hij kreeg enkele kritische vragen gesteld over o.a. zijn social media gebruik, privé situatie en alle aandacht.

André Hazes bij Humberto

André komt binnenkort met een grote concert reeks, maar de afgelopen weken was er veel meer gedoe over zijn privé situatie. Hij zegt over alle aandacht en of het niet te veel André op TV wordt: “Ik moet je zeggen dat die lol wel ver te zoeken is hoor. Ik heb echt wel mensen om me heen die op me inpraten dat het leuk moet blijven enzo. Het is gewoon… Het is véél!

Aandacht

Dré gaat verder met “Net als deze avond: je hebt wat te promoten, maar je komt wéér met je harses op tv, terwijl dit mijn werk is. Op een gegeven moment kunnen de mensen daar geen onderscheid meer in maken.”

Humberto vraagt of Dré niet alle aandacht zélf een beetje op zoekt. André: “De balans is hierin ver te zoeken. Heel eerlijk, ik doe ook maar wat. Wanneer is het goed en wanneer is het slecht? Ik doe weleens wat en dan denk ik: dat heb ik niet slim gedaan. Of ik doe iets niet en denk: ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren.”

Privé

Over alle negatieve reacties van mensen over zijn privé leven zegt André: “Dat is iets waar wij veel over nadenken. We weten het niet. Ik ben daar heel eerlijk in. Ik ben ook maar een jongen van 27 die doet wat hij denkt dat goed is. Ik kan het allemaal wel aan, maar ergens ben ik ook een jonge gozer en het raakt me. Dan zie je al die negatieve reacties en dan denk je dat het heel Nederland is, weet je wel. Maar het zijn 500 mensen uit Appelscha ofzo, want voor de rest is iedereen aardig.”

“Blijkbaar is dat een ding voor mensen. Het is dan wel hoe ik er zelf mee omga. Ik ben en 27, koppig, verliefd en ik wil het van de daken schreeuwen. Dat is een combinatie die voor sommige mensen blijkbaar verkeerd is.”

Leeftijd

Humberto vraagt dan: “Eigenlijk zeg je: wat er gebeurd is, is door je jeugdigheid en dat je daarin beter begeleid moet worden?”

André: “Ja, ik zal nooit schuilen achter mijn leeftijd, want dat is een of andere k*tsmoes, maar het is wel de waarheid, snap je? Ik ben pas 27, dus ik doe ook dingen die een jongen van 27 doet. Ergens vind ik dat ik wel recht heb om dat af en toe te mogen. Ik had een relatie vanaf mijn 20ste en op mijn 22ste werd ik vader, dus ik heb een heel stuk overgeslagen. Misschien komt dat er nu wel uit ofzo. Dat kan.”

Hieronder beelden en kritische reacties:

Bron: Twitter, RTL Boulevard, Mediacourant