André Hazes onthult grote plannen met Sarah! Laat zich uit over Monique!

André Hazes heeft grootste plannen met Sarah van Soelen. Dat vertelt de zanger in het weekblad Privé. Niet alleen laat hij zich uit over zijn nieuwe relatie, hij is ook eerlijk over zijn huidige contact met Monique.

Na de breuk met Monique, trok André Hazes in bij de familie van Sarah van Soelen. En dat bevalt hem prima, zo vertelt hij aan Privé. ‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit.’ Toch begint de zanger wel behoefte te krijgen aan een eigen plek. ‘Wat dat betreft hoef ik niet weg, maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en het leven oppakken’, aldus André.

Niet meer alleen wonen

En die nieuwe plek wil hij maar al te graag delen met zijn nieuwe vlam! ‘Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen…’, vertelt André aan het weekblad. En dat de zanger enorm gelukkig is met Sarah, blijkt ook uit een ander interview met Story. ‘Het is fijn om volledig jezelf te kunnen zijn, en je geaccepteerd wordt om wie en hoe je bent’, aldus André. ‘Ik ben gelukkig en hoop dit gevoel heel lang vast te mogen houden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.’

Geen sprake van ruzie

Ook laat de zanger zich uit over zijn huidige relatie met Monique. Even leek het erop dat het nogal knalde tussen de twee, maar daar klopt volgens André niks van. ‘Mijn relatie met Monique is goed. Er is geen sprake van ruzie’, vertelt hij aan Story.

Bekijk een intieme foto van het happy couple hieronder:

Bron: Story, Privé, Instagram

Lees ook: