André Hazes vergelijkt Sarah met deze 78-jarige BN’er! Ophef ontstaat!

André Hazes en Sarah van Soelen zijn helemaal gek van elkaar en gooien Instagram vol met zoetsappige plaatjes. Toch springt één foto – waarop André zijn nieuwe liefje vergelijkt met een 78-jarige BN’er – er wel heel erg uit.

Op de foto staan André en Sarah in een innige houding met een glas wijn. Sarah draagt een blauwe blouse met ruches en dat is voor André genoeg reden om een zeer aparte vergelijking te maken.

Bassie&Adriaan

‘Met Adriaan op pad!’, schrijft de zanger bij de foto. Hiermee verwijst hij naar Adriaan van Bassie&Adriaan, het bekende Nederlandse kinderprogramma. Het is te hopen voor Sarah dat André naar Adriaans blauwe blouse hint, en niet dat hij bedoeld dat zijn liefje op de inmiddels 78-jarige acteur lijkt.

Zelfde grap bij Monique

Naast grappige reacties, roept de foto ook flink wat ophef op. Zo beweren verschillende volgers dat André dezelfde grap bij Monique maakte. ‘Is een oude grap van hem die hij ook bij Monique maakte toen ze zijn blouse aanhad’, laat iemand aan FawrynotSawry op Instagram weten. Een ander stuurt een foto van Monique in dezelfde blouse en schrijft daarbij: ‘André had de blouse nog in de auto liggen van Monique’.

Bekijk de foto van André en Sarah hieronder:

Bron: Instagram, RTL Boulevard

Lees ook: