We zijn met zijn allen blijkbaar toch in een hoax getrapt. Vorige week is iedereen zich rot geschrokken toen er foto’s van de 19-jarige Sahar Tabar viral gingen. Ze zou meer dan 50 operaties hebben ondergaan om op Angelina Jolie te lijken.

Daarnaast zou ze een streng dieet hebben gevolgd om af te vallen tot ze slechts 40 kg woog. Iedereen was het er over eens dat de dame vrij weinig weg had van Angelina Jolie en meer van een zombie. Internet ging natuurlijk los. Nu heeft ze eindelijk toegegeven dat alles een stunt was.

Sahar zei: “Nu ik zie dat ik op Angelina Jolie lijk vind ik het leuk om daar wat mee te doen. Maar om op haar te lijken is niet mijn doel. Ik heb deze foto’s bewerkt voordat ik ze ging posten. Het is voor mij een soort kunst. Mijn fans weten ook dat ik er niet echt zo uit zie.”

De zombie-foto’s zijn dus allemaal NEP. Ook zijn het aantal operaties ZWAAR overdreven. Ze geeft toe haar lippen opgespoten te hebben, een neuscorrectie en een liposuctie te hebben gehad. Zonder photoshop en zombiemake-up ziet Sahar er dan ook totaal anders uit dan de foto’s die we nu van haar gezien hebben. Heeft ze dan toch meer weg van Angelina Jolie dan een zombiebruid?