Angstaanjagende nieuwe Horror serie is de nieuwe nummer 1 op Netflix!

De Zuid-Koreaanse series zijn momenteel de koplopers op Netflix. Hellbound, de nieuwe Zuid-Koreaanse Horror serie, verslaat Squid Game van de nummer 1 plaats op Netflix.

Nummer 1 op Netflix

Hellbound blijkt uit de analyse van Flixpatrol na de eerste dag van uitzending al op nummer 1 te staan. Squid Game staat er nu op nummer 2 na 46 niet-opeenvolgende dagen de nummer 1 plaats bezet te hebben gehouden.

Nieuwe Horror serie

Plot: Bovennatuurlijke wezens verschijnen in Hellbound om mensen op aarde naar de hel te sturen. Hierdoor ontstaat er totale chaos welke verergerd door een opkomende religieuze organisatie, The Truth. Deze organisatie gelooft dat het de wil van God is dat de bovennatuurlijke wezens gestuurd zijn om de mens rechtvaardig te maken. Omdat zij geloven dat alleen zondaars naar de hel worden gestuurd, nemen zij het heft ook in eigen handen om ook te jagen op de mensen.

Hellbound

De advocate Min Hye-jin bundelt de krachten met een kleine groep die de strijd aangaat met The New Truth om tot hel veroordeelde mensen juist terug te brengen op aarde. Dat verergerd de chaos nog meer.

Bekijk hieronder de trailer:

Nieuwe Horror serie Hellbound

Bron: HLN Youtube