Anna Nooshin haalt uit na geruchten nep volgers: ‘Ik kan leugenaars ook exposen!’

anna nooshin

Eerder kwamen er geruchten naar buiten dat Anna Nooshin volgers zou kopen om ten alle tijd 1 miljoen volgers te kunnen hebben. Anna heeft gereageerd op de geruchten en haalt hard uit naar haar haters.

Geruchten nep volgers

Volgens mediacourant en Yvonne Coldeweijer zou Anna, na een halfjaar op en aan honderden volgers te verliezen, in de afgelopen 4 weken zo’n 47.000 volgers bijgekocht hebben. In de grafiek die Mediacourant deelde is de ‘ongebruikelijke’ stijging terug te zien.

Leugenaars exposen

Anna post een selfie terwijl ze naar 2Pac luistert en haalt uit naar ‘liegende media’ met: ,Ik bemoei me met mijn eigen zaken, focus me op het positieve, wetende dat ik genoeg bewijs heb om de liegende media te ontmaskeren. Maar ik leun achterover en laat karma zijn ding doen. Ik bedacht me dat mijn eigen weg gaan en hard werken altijd de beste optie is”

Life Of Yvonne exposed?

Dit gebeurt op de dag dat Life Of Yvonne zelf onder vuur ligt. Zij krijgt de beschuldiging dat haar spullen van Ali Express zouden komen.

Bekijk de post van Anna en de ‘expose’ hieronder:

Bronnen:  Instagram – @annanooshin, Mediacourant,  Beeld: YouTube – Life of Yvonne