Anna Nooshin koopt prachtig nieuw appartement in Rotterdam

anna nooshin

Pandemie of niet, voor sommige mensen blijven de zaken lekker lopen. Zo blijkbaar ook voor Anna Nooshin. Zij heeft onlangs aangegeven te stoppen met vloggen omdat het leven momenteel niet interessant genoeg is. Anna heeft echter onlangs ook een nieuw appartement in Rotterdam aangeschaft. Dat vinden wij wel heel interessant!

Appartement Anna Nooshin

Hoewel de vraagprijs voor het appartement ‘slechts’ 239.000 euro was, deed Anna Nooshin hier een bod bovenop, om te garanderen dat zij de woning zou krijgen. Zo heeft de zakenvrouw 26.000 euro meer betaald, waarmee het appartement op 265.000 euro uitkwam. Dit bedrag betaalde Nooshin uit eigen middelen. Voor de 265.000 euro krijgt ze een tweekamerappartement van circa vijftig vierkante meter. Bekijk hieronder wat foto’s van het appartement.

Er wordt verwacht dat Anna het appartement in Rotterdam zal verhuren, aangezien haar verloofde Nassim Zeta eerder al een miljoenenpand in Den Haag kocht, waaraan geklust wordt. Het stel zal daar waarschijnlijk samen gaan wonen, zodra alle bouwzaamwerkheden voldaan zijn. Het is nog onduidelijk wanneer de bruiloft van Anna Nooshin en Nassim Zeta plaats zal vinden. Bekijk hieronder een foto van het miljoenenpand.

anna nooshin

Het appartement dat Anna Nooshin onlangs aangeschafd heeft, is echter helemaal klaar om nieuwe bewoners te ontvangen. Dit zal dus simpelweg nog een inkomstenbron worden voor de slimme zakenvrouw!

Bron, beeld: Bekende Buren