Anna Nooshin onthult pikante bedgeheimen: ‘Dan wil je gewoon vernederd worden’

Anna Nooshin

Veel mannen (en misschien ook wel veel vrouwen) zouden heel wat over hebben om ooit het bed te delen met Anna Nooshin. Weinigen zullen echter ook echt de kans krijgen. Voor die ene of die paar gelukkigen is Anna echter openhartig over hoe ze in bed is.

In gesprek met haar goede vriend Robbert Rodenburg vertelt Anna openhartig over haar gedrag tussen de lakens: “Ik vind het altijd heel fijn als iemand super zelfverzekerd is en als hij heel lekker in z’n vel zit, maar ook heel dominant is. Ik hou wel echt van mannelijke energie daarin.”

Van romantiek zegt Anna Nooshin, die sinds 2018 samen is met haar vriend Nassim Zeta, niets te hoeven hebben. Kaarsjes zijn aan haar dan ook niet besteed. “Ik ben niet zo’n romanticus wat dat betreft. In bed hoeft dat niet ofzo. Ik vind het fijn als iemand heel erg grenzen opzoekt en weet wat hij doet. Dat vind ik fijn.”

De in Iran geboren ondernemer, presentatrice en modeblogger heeft wel een verklaring voor waarom ze graag gedomineerd wordt in bed: “Ik denk dat het ook komt dat als je in je normale leven heel erg de controle hebt over alles dat je dat in bed totaal niet wil. Dan wil je juist dat iemand anders daar de regie overneemt.”

Ze gaat zelfs nog verder: “Als ik ook kijk naar van die zakenmannen die helemaal ondergescheten willen worden enzo, dat zijn toch vaak hele succesvolle mensen die echt niet dom zijn ofzo. Dan wil je gewoon vernederd worden, ja.”

Check de vlog van Robbert Rodenburg met Anna Nooshin hier:

Bron & beeld: Youtube Robbert Rodenburg, Story

Lees ook:

Anna Nooshin