Ali B en Anouk schoven gisteren aan bij Jinek. En daar bleef het niet bij de gebruikelijke praatjes over hun talenten en The Voice of Holland. De twee beoordeelden elkaars muziek, met kritiek en al.

‘Ik vind dit echt héél slecht’
Beide Coaches zijn niet op hun mondje gevallen. Er werd dan ook zeker geen uitzondering gemaakt als het gaat om het bekritiseren van elkaars muziek. Al is het vooral Anouk waarbij de muziek van haar collega totaal niet in de smaak valt. “Ik kan dit echt niet aan. Ik ga je eerlijk zeggen, ik vind dit echt héél slecht.”

Awkward
Ook Ali heeft soms zijn bedenkingen als het gaat om Anouk haar muziek. “Zij laat mij ook weleens muziek horen en dat is dan ook heel ongemakkelijk. Dat vind ik dan ook niet goed. Maar het is leuk dat je dat gewoon tegen elkaar kunt zeggen.”

Gelukkig blijft het niet alleen bij kritiek en hebben de twee ook nog wat liefs over elkaar te zeggen. “Ik vind hem fantastisch in The Voice of Holland. Hij heeft bijvoorbeeld andere dingen waar hij naar kijkt, en zakelijk is hij ook gewoon heel sterk. Daar is-ie heel goed in”, aldus Anouk over Ali.

Bekijk het hieronder