Onlangs werd bekend gemaakt dat Ariana Grande een nieuwe liefde heeft, namelijk Pete Davidson. Anonieme bekenden van het stel maken nu aan verschillende Amerikaanse entertainmentwebsites bekend dat het koppel dat pas net een maand bij elkaar is, verloofd zijn.

Verbergen het niet

 “Ze zijn heel recent verloofd. Het zijn twee mensen die heel snel liefde bij elkaar vonden en elkaar altijd gelukkig maken. Ze zijn van het weekend over de verloving begonnen en verbergen het niet”, aldus een van de bronnen tegen People.

Grande en Davidson, die een van de gezichten van Saturday Night Live is, maakten twee weken geleden bekend dat ze een stelletje zijn.

Net vrijgezel

Niet lang daarvoor liet de zangeres weten na twee jaar een punt te hebben gezet achter haar relatie met rapper Mac Miller. Ook Davidson was nog maar net vrijgezel, hij verbrak onlangs zijn tweejarige relatie met Cazzie David.

Mac Miller heeft inmiddels gereageerd en zegt o.a. geschokt te zijn, en dat hij niet gelooft dat de persoon waar hij jaren samen mee was nu verloofd is. Bekijk zijn volledige reactie en meer info hieronder: