Vandaag werd bekend dat een show van Armoo en Scotteboii uit de hand liep nadat de mannen bekogeld werden door glas. De jongen kreeg een klap en gaat nu aangifte doen daarvoor.

Het incident gebeurde bij het feest Go Zero Procent. De bezoeker die geraakt werd is minderjarige jongen. Bas de Leeuw van de organisatie is geschrokken, zo meldt Dagblad van het noorden: “Dit is het laatste wat we willen. We organiseren dit feest al vanaf 2012 en altijd met veel plezier. De artiesten riepen: kom maar hier. Een van de jongens zag dat als uitnodiging, ging het podium op en kreeg meteen een klap. Niet van Armoo, maar van een zijn ‘bijzangers’.”

De organisatie heeft de artiesten aangesproken op hun gedrag en duidelijk gemaakt dat er stappen ondernomen worden. ,,We hebben uitgelegd dat dit echt niet kan. Dat begrepen ze deels, maar ze vonden ook dat ze uitgedaagd werden. Als zoiets gebeurt spreek je het publiek toe of richt je je tot de organisatie. Een bezoeker het podium ophalen en eraf slaan is het laagste van het laagste.

Armoo heeft ook gereageerd in een discussie en wil benadrukken dat er eerst zeker met een glas werd gegooid.

Hieronder de beelden en reactie van Armoo::