AXED.nl is op zoek naar video stagiaires om het team te komen te versterken. Je zult je tijdens je stage bezig houden met filmen en of video-editing voor de ontwikkeling van toffe video content, zoals web items, interviews of verslaglegging van events. Ben jij enthousiast en heb je passie voor de urban culture? Solliciteer dan nu!

Profiel:

* Student media opleiding MBO/HBO

* Camera ervaring

* Grafische ervaring (Adobe Creative Suite)

* Ervaring met Adobe After effects (pre)

* Interesse in de Urban culture en de laatste internet trends

* Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig

* Geen 9 to 5 mentaliteit

* Zin om toffe dingen te gaan maken!

Wat bieden wij jou?

Een toffe en uitdagende werkspot waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste urban websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen het AXED.nl web team waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt, maar krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie en CV via team [at] axed.nl

Over AXED.nl

AXED.nl Scherp Urban is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie via redactie [@] axed.nl of via deze LINK