Badr Hari keert 17 juli terug in de ring! Hij reageert! ‘Ik accepteer mijn fouten’

Badr Hari keert terug in de ring! Dat laat Glory weten op Instagram. De bokser zal het op 17 juli opnemen tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek, in het Rotterdamse Ahoy. Op Instagram reageert Badr uitgebreid op het nieuws.

Zijn terugkeer zal een half jaar plaatsvinden na het verlies van de Roemeense Benjamin Adegbuyi in december. Tijdens dat gevecht ging Badr in de derde ronde KO en liep hij een gebroken neus op.

Klaar om terug te slaan

Na een periode van stilte rondom de bokser, is Badr klaar om keihard terug te slaan. ‘Voor ik kon praten over mijn laatste gevecht, moest ik mijn bloed, zweet en tranen geven in de gym’, schrijft Badr op Instagram. ‘Een atleet die wil winnen, moet ook wel eens kunnen verliezen. Dit is sport. Dit is wat de overwinning zoet maakt. De meeste legendes hebben met verliezen te maken gehad. Ik kon het weigeren, maar ik heb tijdens mijn lange carrière nooit geweigerd te reageren.

Terug naar de troon

Hij vervolgt: ‘Ik accepteerde mijn fouten en zocht naar oplossingen. Ik weigerde het vonnis van degenen die me zo snel begraven omdat ik weet wie ik ben. Er is geen ruimte voor twijfel. Ik reageerde met een harde en andere voorbereiding. Het draait allemaal om de gemoedstoestand … ik zal terugkeren naar de troon en dit gevecht is een eerste stap.’

‘Zie jullie in juli’

Volgens Badr is een nederlaag alleen bitter voor degene die niet weten hoe ze ervan moeten leren. ‘Het is alleen bitter voor degenen die niet nederig genoeg zijn om zichzelf twee vragen te stellen: waarom? Hoe te reageren om de situatie te corrigeren?’

‘Geen woorden meer, zie jullie in juli‘, sluit Badr zijn bericht af.

Bekijk de berichten van Badr en Glory hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: