Badr Hari tegenstander Arek Wrzosek haalt hard uit: “Ik vind hem een mietje”

Arek Wrzosek haalt flink uit naar Badr Hari. Hij vertelt onder andere dat de Amsterdamse vechter niet meer zijn idool is. Dit na het drama in Hasselt tijdens hun laatste Glory-ontmoeting.

Arek Wrzosek haalt uit

Wrzosek leek weer voor een verrassing te kunnen zorgen vlak voor er rellen op de tribune uitbraken en de partij werd gestaakt. “Glory geeft maar om 1 persoon en dat is Badr Hari. Ze hebben mij oneerlijk behandeld.”

Ik heb alle respect voor Badr verloren na wat hij deed. Zowel in de ring als wat hij daarna op social media postte. Hij is mijn idool niet meer. Ik wens hem het allerbeste, maar ik vind hem een p*ssy. Ik probeer niet teveel slechte dingen te zeggen, vanwege die rechtszaak. Maar als alles voorbij is, zal ik alles vertellen.”

Badr Hari

Arek geefr verder aan dat hij wel open staat voor een derde gevecht met Badr Hari. Echter zal het gevecht wel onder zijn eigen voorwaarden plaatsvinden. “Misschien ooit, maar nu op mijn terrein en met mijn regels. Dat alles mag. Ellebogen in z’n gezicht als hij op de grond ligt enzo. Alleen dan zou ik het willen.” aldus Arek Wrzosek.

Hij gaat door: “Ik heb in het 2e gevecht laten zien dat mijn winst in het 1e gevecht geen ‘geluk’ was. Ik was ook het 2e gevecht aan het winnen. Dus ik denk niet dat Badr zelf nog een rematch wil. Ik denk dus niet dat het ervan komt.” Bekijk het interview hieronder.

Bekijk hieronder het interview van Arek Wrzosek:

Bron: Youtube Sportnieuws