“Rico versus Badr in 2018? Ja, dat komt er denk ik wel aan”, aldus Mike Passenier in de podcast Vechtersbazen. Als het aan trainer Mike Passenier ligt, staat zijn pupil Badr Hari in 2018 weer tegenover Rico Verhoeven.

“Maar dan hoop ik wel dat het groots gebeurt. Dan praat ik gewoon over de ArenA. Dat Oberhausen is het niet. Dat was een mooie setting, een goede locatie, maar wat moeten we nou in Duitsland? We kunnen toch veel beter in Nederland vechten?” En dan het liefst in de Amsterdam Arena, vind Mike Passenier.

Vorig jaar was het niet mogelijk voor de beide heren om te vechten in Nederland, omdat Badr nog in de clinch lag met Justitie.

Inmiddels is dat wel mogelijk en volgens Mike gaat de Bad Boy nog wel even door met kickboksen, vooral nu de populariteit weer begint toe te nemen in Nederland. “Hopelijk kan het nu wel. De tijd is er ook rijp voor” stelt Passenier. “Hij doet minimaal nog wel twee gevechten. Waarschijnlijk vier ook nog wel. Hij gaat misschien wel door tot zijn 35e. En als hij maar één of twee partijen per jaar pakt, hoeft hij er tot zijn 40e nog maar acht of tien te doen.”

Bekijk de uitzending hieronder en de vorige fight daaronder:

Voor wie er niet genoeg van krijgen. De partij van Badr en Rico, waar Badr moest opgeven door een blessure.