Badr Hari vs Wrzosek Live Stream?! Zo kijk je de wedstrijd!

Glory 78 Live Stream

Badr Hari is terug in de ring. Vanavond zien we de legendarische kickbokser Live tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Het gaat gebeuren tijdens Glory 78 en er zal een Live Stream beschikbaar zijn.

Badr Hari vs Wrzosek

De 29-jarige Arkadiusz Wrzosek is de eerste tegenstander van Badr Hari sinds zijn verlies tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. De man die met Rico Verhoeven traint en die hem in de derde ronde KO sloeg .

Image

Hari verloor ook de eerdere 2 partijen tegen Rico omdat hij geblesseerd raakte. Deze wedstrijd moet dan ook gewonnen worden, zo vindt Remy Bonjasky: “Ik maak me wel een beetje zorgen om die verliespartijen” “Het moet nu wel gaan gebeuren.”

Badr’s ex Trainer Thom Harinck: “Hij moet zijn fans nu wel laten zien dat hij kan winnen, na 3 verliespartijen. Als het nu niet lukt, is het over. Dan gelooft niemand hem meer.”

Glory 78 Kijken

Het Rotterdamse Ahoy is waar het sportevenement Glory 78 Badr Hari vs Wrzosek plaats vindt, gelukkig weer mét publiek aanwezig op de tribunes. Er zijn nog wat kaarten beschikbaar die via Glory te koop zijn.

Live Stream

Er zal een Live Stream beschikbaar zijn. Deze hoort echter bij een PPV pakket van Glory. De wedstrijd is niet op TV te zien.

Glory meldt: Wil jij vanuit de woonkamer genieten van het gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek? Het gevecht tegen de 29-jarige Pool is vanaf 20.00 uur alleen via de betaalde GLORY-livestream te zien voor maar €19,99. Het wordt niet op televisie uitgezonden.

Bekijk hieronder de LIVE Stream en meer:

Kijk de Glory 78 Live stream van de main events live Hier

Bron: Glory, Youtube