Samantha de Jong, beter bekend als Barbie en Rolf Tangel zijn weer een stel. Zowel Barbie als Rolf eindigden onlangs hun nieuwe relaties. Het betekent eindelijk weer eens goed nieuws voor Barbie, die begin dit jaar een zelfmoordpoging ondernam en het slachtoffer werd van een gelekte sekstape.

De Jong beëindigde onlangs haar relatie met Jordi Ossel en ook Tangel zette een punt achter zijn nieuwe relatie. “Eindelijk schijnt het zonnetje weer voor me”, vertelt Barbie tegen Story. Barbie besloot Rolf een bezoekje te brengen, nadat zijn beste vriend haar had vertelt dat hij de hele tijd over haar praatte. Na die nachtmerrie met Jordi heb ik ingezien dat Rolf de enige man is bij wie ik me echt gelukkig voel. Ik weet dat we nu voor altijd samen zullen blijven.”

Ook Tangel heeft er vee vertrouwen in: “Als het tussen ons blijft goed gaan, dan ga ik nog voor het einde van dit jaar op mijn knieën voor Sam en vraag ik haar alsnog ten huwelijk, zoals ik al eerder wilde.”

Onlangs was nog in het nieuws dat Barbie woest op Rolf zou zijn naar aanleiding van de gelekte sektape: