‘Beatrix niet blij met scheldende Eloise in Jachtseizoen’

Beatrix ontevreden met scheldende Eloise in Het Jachtseizoen

De eerste royal die meedoet aan Het Jachtseizoen, Eloise van Oranje, lijkt zich niet druk te maken over haar taalgebruik. Ze scheldt er namelijk op los. En daar is prinses Beatrix ontevreden over.

Afgelopen weekend maakte Eloise als eerste royal een debut in het bekende programma Het Jachtseizoen. Eloise probeert in de aflevering weg te blijven van de mannen van StukTV. Samen met haar ouders probeert ze te ontsnappen van Giel, Thomas en Stefan.

Beatrix niet blij

Opgevallen is dat Eloise niet schroomt om hier en daar scheldwoorden te gebruiken. De woorden die Eloise spreekt zijn volgens Shownieuws best heftig. Volgens Eloise zou Beatrix hier niets van merken, omdat zij niet op social media is en geen idee heeft van wat er zich online afspeelt.

Eloise scheldend in Jachtseizoen

,,Eloise zegt wel dat haar grootmoeder niets weet van social media, maar reken maar dat als ze dit hoort, ze not amused is”, zei Guido den Aantrekker. ,,Die zit er bovenop dat je als Oranje altijd naar buiten toe je zeer waardig gedraagt. Als je tot de koninklijke familie behoort, en dat doet zij, dan heb je je gewoon wel een beetje te gedragen.”

Bekijk de aflevering en beelden hieronder:

Bron: ditjesendatjes.nl