Vorige week bevrijdde de politie dertien verwaarloosde kinderen uit een huis in Californië. Vandaag doken er beelden op van dat moment. De dertien kinderen van David (57) en Louise (49) Turpin waren vastgeketend aan hun bedden en allemaal zwaar verwaarloosd en ondervoed.

verwaarloosde kinderen

Verwaarloosde kinderen

Eén van de 13 verwaarloosde kinderen wist te ontsnappen uit het huis en bereikte een telefoon. Vervolgens alarmeerde hij de politie die zijn broertjes en zusjes kwamen bevrijden. De beelden die vandaag op internet verschenen zijn niet van hoge kwaliteit, maar er is wel te zien hoe agenten een aantal kinderen uit het huis bevrijden.

Mishandeld

Het ‘horrorkoppel’ heeft hun kinderen in de afgelopen jaren op verschillende manieren mishandeld, laat de openbaar aanklager weten. Zo zouden ze hun kinderen voor straf maanden hebben vastgeketend, geslagen en gewurgd. Waarschijnlijk krijgt het koppel levenslang tijdens een rechtszitting op 23 februari. De openbaar aanklager gaat hen vervolgen voor vrijheidsberoving, verwaarlozing, marteling en kindermishandeling. Als alle vier de aanklachten worden bewezen is levenslang voor het weerzinwekkende stelletje geen gekke gedachte.