De politie van de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales heeft beelden gepubliceerd van een beveiligingscamera die een spookachtig tafereel heeft gefilmd. Op de video is te zien hoe een onzichtbaar iets de deur van een verlaten parkeergarage opent en een bezem buiten zet.

De beelden werden afgelopen vrijdag de 13e gepubliceerd op de Facebook-pagina van het korps, waardoor veel mensen denken dat de video in scene is gezet. De agenten zelf beweren echter dat het niet om een grap gaat en denken dat het de ‘geest van een conciërge is’ die op de beelden te zien is.

“Toen alles rustig en stil was op het parkeerterrein, ging een poort van een garage die al dagen niet meer wordt gebruikt, plots open”, staat er bij de video te lezen. “Met de poort op een kier, vloog er plots een bezem naar buiten, alsof de geest van een conciërge aan het werk was.”

De agenten hebben een technicus op de garage afgestuurd om de deur te onderzoeken, echter lijkt het meer een zaak voor de Ghostbusters te zijn. Ook hebben ghostbelievers al aangeboden op onderzoek uit te gaan.

Check de beelden hier: