Fan vindt ‘bewijs’ voor terugkeer Harrie de Hengst in volgende aflevering EOTBDD!

terugkeer Harrie de Hengst in volgende aflevering EOTBDD

De geruchten over de terugkeer van Harrie ‘De Hengst’ Snijders in EOTBDD gaan al een tijdje rond, maar nu meent een oplettende fan hét bewijs te hebben gevonden dat de legendarische deelnemer in de volgende aflevering zijn opwachting gaat maken.

terugkeer Harrie de Hengst in EOTBDD

Zwembroek van Harrie de Hengst

In het voorstukje van de nieuwe aflevering was namelijk een stukje van een onbekende hunk de zee uit lopen. De fan ging echter op onderzoek uit en ontdekte dat de zwembroek van deze mysterieuze persoon wel heel erg veel lijkt op de zwembroek die Harrie op een oude post aan heeft. Het Instagram fan-account eotbdd_s6 postte de foto met de tekst: ‘😱IS HIER DAN HET BEWIJS😱 Meen jij da? Mijn meest gestelde vraag ik heb mijn best gedaan. Zal onze Dekhengst het gewoon weer doen¿#Viraal#Lets#Go

De geruchten over de terugkeer van Harrie ontstonden toen Tessa in de villa kwam, als ex van Dennis Roos. Tessa heeft een interessante lijst met exen, waaronder Silvester, Elias en … Harrie de Hengst! Bovendien loopt er in de persoon van Jamy nóg een ex van de Brabanste bokser in de villa rond. Kunnen we hier spreken van 1 + 1 + 1 = 3…?

Check het ‘bewijs’ voor de terugkeer van Harrie de Hengst in EOTBDD hier:

De geruchten over een terugkeer van Harrie Snijders gaan al een tijdje rond:

Bron & beeld: Instagram, Showniews