Gisteravond zette Famke Louise een filmpje op Instagram waarin een jonge vrouw is te zien wie een glazen flesje bier naar haar hoofd probeert te gooien. Naar aanleiding van alle ophef heeft Famke het filmpje inmiddels weer van haar Instagram verwijderd en roept de zangeres haar volgers op het meisje verder met rust te laten.

Op het filmpje komt de Eindhovense biergooister herkenbaar in beeld, maar ook werd haar volledige naam gedeeld in de reacties. Het meisje vertelt dat haar leven compleet op haar kop staat na het Eindhovense festival Urban Rebels. “Ik heb zoveel spijt van wat ik heb gedaan.”

Excuses aangeboden

De jonge dame heeft haar excuses inmiddels aangeboden. “Mensen, ik heb zoveel spijt van wat ik heb gedaan. Ik ben een doodgewoon meisje dat altijd lekker in haar vel zat. Nu staat heel mijn leven op z’n kop. Wat ik nu nog kan zeggen is dat het me spijt. Sorry”, zo plaatst ze op Instagram.

Famke Louise heeft het Filmpje inmiddels verwijderd en een volgende post gedaan naar aanleiding van alle ophef  “Case closed. Focus op het positieve, laat het meisje die dit gegooid heeft nu ook met rust. Ik hoop dat ook zij deze ervaring gebruikt om iets van haar leven te maken ❤️ ” Aldus Famke.

Bekijk Famke’s post over de biergooister hieronder:

De zangeres krijgt vaker bier naar zich toegegooid. In de video hier onder verteld ze hoe ze hier mee om gaat: