‘Big Money Spender’ uitgekotst door Lang Leve de Liefde kijkers!

De kijkers van Lang Leve de Liefde hebben met verbazing naar de date van deelnemers Koen en Shelly in de villa. Koen a.k.a ‘Big Money Spender’ was tot ergernis van de kijkers namelijk geen moment uitgepraat over hoeveel geld hij uitgeeft.

‘Big Money Spender’

De tactiek van Koen om Shelly’s hart te veroveren met zijn grote vermogen. Begon bij het verkondigen dat hij bekend staat bij vrienden als de ‘Big Money Spender’, zo vertelt hij “Ja, ik heb een keer 15.000 uitgegeven in 10 minuten in een Dior winkel.” Shelly lijkt niet onder de indruk te zijn van zijn grote uitspraken.

Maar daar blijft het niet bij in het fragment op de LLDL-Facebookpagina is te zien dat Koen meerdere malen vertelt over zijn tripjes naar Dubai. Veel persoonlijke details deelt de deelnemer dus niet tijdens zijn date met Shelly.

Reacties kijkers

Koen’s uitgebreide verhalen over hoeveel geld hij wel niet zou bezitten zorgde voor veel ergernis bij LLDL-kijkers. Zo schrijft iemand: “En degene die het hardst blazen…wat kansloos dit.echt een afknapper…heb medelijden met die vrouw”, en een ander: “Blah blah blah wat een praatjesmaker..kotsmisselijk.”

Bekijk het LLDL-fragment hieronder:

Bronnen: SGXL Lang Leve de Liefde