Skip to main content

Bilal Wahib was gister na lange tijd weer in de spotlight. In het programma HFL8 was hij te gast bij Johnny Mol. Die actie levert heel wat kritiek op, in het bijzonder bij Angela de Jong.

Bilal Wahib

Rutger Castricum legde uit dat hij het verschrikkelijk vindt dat ex Shima Keas aangifte deed tegen hem voor zware mishandeling. Volgens Johnny zijn de aantijgingen ver van waar en benadrukt hij in zijn HLF8 show zijn mening dat Shima alles heeft verzonnen.

Johnny de Mol

Angela heeft er het volgende over te zeggen: “Johnny stond eerst met huilogen tegen wingman Rutger Castricum te betogen dat er helemaal niks waar is van de aantijgingen. Om daarna met Bilal ‘hé minderjarige, je krijgt 17.000 euro als je je piemel laat zien’ Wahib en een uitgelaten Rutger te gaan zitten lachen en highfiven op tweede kansen. Kan allemaal gewoon.”

Kritiek

Volgens haar is dat ongepast, schrijft ze in haar column in het AD. “Het is absoluut not done om te highfiven nadat ‘alle bloederige details van zijn explosieve relatie met Shima Kaes’ op straat zijn komen te liggen.” De high five kwam na een opmerking van Rutger Castricum.

Rutger vroeg Johnny’s mening over Bilal Wahib: “Vind je ook niet dat het ook wel weer moet kunnen op een gegeven moment? Dat je moet kunnen zeggen van: ‘Nou, dit was het.’ Hij is door het stof gegaan. Hij heeft straf genoeg gehad eigenlijk, toch?

Johnny: “Ik ben de laatste die dat niet kan zeggen.” Daarop begonnen de heren gezellig met elkaar te highfiven.

Bekijk hieronder het moment in de video’s en reacties:

Bron: Youtube, mediacourant

Leave a Reply