‘Bilal Wahib’ maakt excuses! Blijkt Nep! Advocaat reageert

Het is de afgelopen tijd stil rondom Bilal Wahib na het Live incident en alle ophef. Niet zo verrassend, want Bilal kreeg een social media ban. Maar nu is plots een excuus bericht opgedoken.

Dat bericht ging rond via een account dat claimde het nieuwe tijdelijke account van Bilal te zijn. Het blijkt echter niet zo te zijn. In het bericht biedt de nep Bilal excuses aan iedereen:

Nep ‘Bilal Wahib’ maakt excuses

“Beste mensen, ten allereerste, sorry mijn excuses naar iedereen. Mijn excuses naar het kind en naar het gezin van het kind wat ik online heb beschadigd. Ik heb de grootste fout van mijn leven gemaakt. Ik heb niet alleen mijzelf in de problemen geholpen, want dat ik word geboycot en uitgescholden heb ik verdiend.”

“Dat Oussama word geboycot heeft hij aan mij te danken, hij heeft ook geen schuld. Gelukkig dat Oussama en ik nog steeds de beste band hebben en dat zal ook blijven. Al die geruchten over ruzie etcetera kloppen niet.”

“En voor de vele vragen over de verbanning op Instagram, ik ben nooit meer welkom op dit platform. Binnenkort stap ik over naar Twitter, dit account is nog niet verbannen.”

Advocaat reageert

De advocaat van Bilal heeft gereageerd en bevestigt: “Dat is een zogenaamd nepaccount waar cliënt niets mee van doen heeft.”

Hieronder het nep Bilal bericht:

Bron: Instagram, Shownieuws