Bilal Wahib over een paar weken te zien in bios ondanks ophef! (Video)

Bilal Wahib zal ondanks alle ophef een paar weken geleden gewoon te zien zijn in de bios. En wel met een hoofdrol in een nieuwe film.

Het gaat om de film Meskina. De film werd afgelopen zomer opgenomen en Bilal wordt niet uit de film geknipt. Onmogelijk ook natuurlijk vanwege zijn grote rol.

Bilal Wahib in bios

De precieze datum van de première staat nog niet vast, maar Vue cinemas meldt dat het 20 mei al gaat worden. Over een kleine 4 weken dus al.

Filmdistributeur WW Entertainment laat weten zijn ‘recentelijke gedrag vanzelfsprekend af te keuren’. ‘Er is de afgelopen jaren door veel mensen hard aan dit project gewerkt. We zijn trots op deze unieke film en kijken ernaar uit om Meskina aan het publiek te tonen’

Meskina

In Meskina zijn o.a. Soundos El Ahmadi, Nasrdin Dchar en Najib Amhali te zien. De film gaat over Leyla, gespeeld door actrice Maryam Hassouni. Leyla is bijna dertig, heeft geen man, geen kind en geen duidelijk carrièrepad. Door haar omgeving wordt ze daarom bestempeld als ‘Meskina’, een zieligerd.

Volgens geruchten zou Bilal een speciale tour doen over online bullying, maar dit werd door zijn management weersproken.

Hieronder de Trailer van Meskina met Bilal:

Bron: Linda, biosagenda