‘Bilal Wahib plannen gelekt via vriendinnen van zijn vriendin’ (Beeld)

Een update over Bilal Wahib. Na het veelbesproken incident op Instagram, werden zowel Bilal als Oussama Ahammoud massaal gecanceld. Maar volgens geruchten heeft de rapper plannen om een comeback te maken.

Bilal Wahib plannen gelekt?

Dat blijkt uit screenshots die zijn gedeeld op het Instagramaccount Fawrynotsawry. Een onbekende bron claimt dat Bilal van plan is om een comeback te maken.

‘Bilal komt binnenkort met een nieuwe track en gaat een tour doen met als doel het gevaar van “online bullying” meer aan het licht te brengen‘, schrijft de bron.

Vriendinnen van Sophie

Volgens de bron zal Bilal’s tour al vrij binnenkort plaatsvinden. Als gevraagd wordt of de informatie klopt, antwoordt diegene: ‘Ja, (…) vriendinnen met Sophie (zijn vriendin).’

Einde aan carrière

Wat denk jij? Gaat Bilal terugkomen of niet? Eerder dacht een groot deel van Nederland nog dat aan zijn glansrijke carrière een einde was gekomen, nadat de acteur bakken kritiek over zich heen kreeg. ‘Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, jullie moeten je diep schamen. Hoe halen jullie het in je hoofd om zoiets te doen!‘, schreef mede Mocro Maffia acteur Nasrdin Dchar onder andere.

Bekijk een screenshot van het bericht hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: