Bizzey was te gast aan tafel bij het programma Pauw. Op de publieke omroep leest hij lachend wat vieze teksten voor uit zijn nummers. Jörgen Raymann gaat stuk.

De rapper schoof aan tafel om te praten over het geheim van zijn succes. ‘Traag’ bereikte namelijk 121 miljoen (!) views op YouTube. “Ik schrijf echt nummers voor in de club. Of voor stoute vrouwen”, zegt Bizzey lachend. “Ik wilde stiekem al heel lang clubmuziek maken, maar wel echt met een eigen sound”.

Jeroen Pauw stelt voor dat de artiest even wat van zijn ‘opvallende lines’ gaat voorlezen. “Zet je anu op je knieën en naar beneden tot je hielen”, leest Bizzey voor. Jörgen Raymann gaat stuk en geeft de rapper een boks. Jörgen vraagt of de rapper even de zin uit het laatste couplet wil voorlezen. “Schatje buig voorover, ik kan niet beloven, dat jij nog kan lopen”.

Mood…

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv) op

Anouk, die ook aan tafel zit, kan er om lachen. Minister van Financiën Wopke Hoekstra zit er wat ongemakkelijk bij. “Mijn negenjarige dochter luistert jouw muziek”, zei hij. Het was Bizzey’s doel om er echt een clubnummer van te maken en het was in eerste instantie niet bedoelt voor jonge kinderen.

 Check het hele item hier

Bekijk hier de populairste track van de rapper: